19 Μαρτίου 2018

Ένας εξαιρετικός αγώνας!



Το πρώτο τεστ ήταν άκρως επιτυχημένο!

Το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν ένας αγώνας στον προγραμματισμό της Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, ο οποίος λειτούργησε ως «αναγνωριστική πτήση» για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου του 2018.

Ο δίσκος της Κρίστυ «προσγειώθηκε» στο 59.39 μέτρα απόστασης, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, υποχρεώνοντας την Πρωταθλήτρια Ελλάδος της Δισκοβολίας
να «χαμηλώσει τις γωνίες πτήσης» του δίσκου της κατά 6 – 8 μοίρες, αποφεύγοντας όσο μπορούσε τους δυνατούς, «ούριους ανέμους», των 5- 7 Μποφώρ, που έπνεαν στον υπέροχο ουρανό της Θεσσαλονίκης μας!

Σταθερή στις βολές της, με πλήρη αυτοσυγκέντρωση, προσπάθησε να επιτύχει το όριο πρόκρισης των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Στίβου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Βερολίνο τον προσεχή Αύγουστο, το οποίο της «διέφυγε» για μόλις έντεκα εκατοστά…



Ολοκλήρωσε τον εξαιρετικό αγώνα της και συνεχίζει την πορεία της πάνω στο πλάνο της χρονιάς.



Στις 30 Μαρτίου θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της προετοιμασίας της με σκοπό τη σταθεροποίησή της σε «καλοκαιρινές», υψηλότερες και καλύτερες «πτήσεις»... σε όλες τις προσεχείς αγωνιστικές διοργανώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά το ΣΕΓΑΣ και την εξαιρετική δωδεκαμελή ομάδα στήριξης της Κρίστυ. Σε επόμενη δημοσιευσής μας θα αναφερθούμε λεπτομερώς στην ομάδα.



Φωτογραφικό υλικό








Φωτογραφίες: Άγγελος Ζυμάρας
https://el-gr.facebook.com/azsportsimages/
https://www.azsportsimages.com/



1 σχόλιο:

  1. Φίλε συγχαρητήρια στην Κρίστυ και σε σένα! Εξαιρετική αρχή της εαρινής περιόδου, ίσως η καλύτερη εδώ και χρόνια... Υπομονή και συγκέντρωση να ακολουθούν την καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή