7 Ιουνίου 2018

Τελευταία νέα από τις εμφανίσεις των αθλητών της ομάδας μας!

 
Φάνης Ντασιώτης (ΓΣ Νεάπολη Χαλκίδας)


Αγώνες Ρίψεων προς τιμήν του Κώστα Γιαταγάνα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Ιουνίου στο πανέμορφο και εξαιρετικό στάδιο του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στους αγώνες αυτούς την πρώτη θέση με Νέο Ατομικό Ρεκόρ στο αγώνισμα της Σφαιροβολίας ΠΠΑ΄ κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Μαντζώρος του ΓΣ Κηφισιάς, με επίδοση 15.53 μ., στον Ακοντισμό Κορασίδων επίσης την πρώτη θέση κατέκτησε η Ανδριανή Νικολάου του ΓΣ Κηφισιάς, με επίδοση

34.49 μ. , πρώτος στον ακοντισμό Εφήβων ο Φάνης Ντασιώτης του ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας, με Νέο Ατομικό Ρεκόρ 54.02 μ.  και τρίτος στον Ακοντισμό Νέων Ανδρών, ο επίσης αθλητής του ΓΣ Κηφισιάς, Γιώργος Τσαντρίζος με επίδοση 44.72 μ, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα και κατά τη διάρκεια των αγώνων προς τιμήν του Δημήτρη Βραϊμάκη στη Χαλκίδα, πέτυχε επίδοση 47.81 μ, λίγα εκατοστά απόστασης από το όριο πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.

Τρίτη θέση για την Κύπρια αθλήτρια Παρασκευή (Σκεύη) Θρασυβούλου, μόλις πέντε μηνών αθλήτρια  στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Γυναικών, η οποία παραμένει σταθερή σε βολές άνω των 30 μέτρων. Μόλις πέντε μέτρα τη χωρίζουν από το «φράγμα» των 40 μέτρων.
Η αθλήτρια του ΓΣΟ Κύπρου και του ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία της κανονικά ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου.


Ένας μόλις δύο μηνών αθλητής του Ακοντισμού, επίσης από την Κύπρο, ο Στέφανος Μασσουρής, αθλητής του ΓΣΠ Κύπρου, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις ρίχνοντας το ακόντιό του και στους δύο αγώνες κοντά στα 30 μέτρα.



Στο σημείο αυτό θα επιθυμούσα να συγχαρώ το επιτελείο του Εθνικού ΓΣ, την κυρία Γεωργία Ζωγράφου και τον κύριο Νίκο Ζάρα, συνάδελφο προπονητή και technical manager της διοργάνωσης, για την εξαιρετική διοργάνωση και όλη τους την προσπάθεια.

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια! Η προσπάθεια συνεχίζεται από όλους! Καλή συνέχεια με πίστη και δύναμη!

Γιώργος Τσαντρίζος (ΓΣ Κηφισιάς)


Κωνσταντίνος Μαντζώρος (ΓΣ Κηφισιάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου