17 Φεβρουαρίου 2017

Οι κορυφαίοι Ελληνες αθλητές κάλεσαν τον κόσμο στο κορυφαίο εγχώριο γεγονόςΜε την παρουσία κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, που θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δόθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. 
Η τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου, ο κορυφαίος και η κορυφαία στα ψηλά εμπόδια, Κώστας Δουβαλίδης και Ελισάβετ Πεσιρίδου και ο κορυφαίος τα τελευταία χρόνια στις μεσαίες αποστάσεις, Ανδρέας Δημητράκης μίλησαν για το σημαντικότερο εγχώριο γεγονός και τους στόχους της στη σεζόν. «Θέλουμε να βρεθεί ο κόσμος στο ΣΕΦ, να παρακολουθήσει τις προσπάθειες μας ώστε να ξεπεράσουμε τα όρια και να βρεθούμε στο μεγάλο φετινό ραντεβού, που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σερβία.

Θέλουμε τη στήριξη κόσμου και τη ζητάμε κι εμείς θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα και χαμόγελα στον κόσμο, ώστε όλοι να ευχαριστηθούν», είπε αρχικά η Παπαχρήστου και συμπλήρωσε: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι φρέσκια και ξεκούραστη και εκτιμώ
πως στο Βελιγράδι θα είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μια πολύ καλή παρουσία».

«Οταν βγαίνω στο εξωτερικό για να κάνω αγώνες βλέπω στάδια γεμάτα και κόσμο φανατικό. Οι Ελληνες παρακολουθούν τους αγώνες μέσα από τα ΜΜΕ και όχι στα στάδια. Δεν κοστίζει, το να έρθει ο γονιός με το παιδί του στο γήπεδο. Προσφέρουμε αθλητική παιδεία για την οικογένεια, θα μας χαροποιήσει να έρθει κόσμος και να γίνει μια μεγάλη γιορτή», είπε η Πεσιρίδου, που παρά το πρόβλημα τραυματισμού ευελπιστεί πως θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο πρωταθλητής των 60 μ. εμπ., Κώστας Δουβαλίδης, είπε: «Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο στάδιο. Το χειροκρότημα τους θα μας δώσει δύναμη να πιάσουμε τους στόχους μας και εμείς να τους το ανταποδώσουμε με καλό θέαμα». Ο Ανδρέας Δημητράκης, που στο Πανελλήνιο θα κυνηγήσει μια καλή επίδοση στα 3.000 μ., αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, είπε: «Εύχομαι να είναι γεμάτο το στάδιο είναι σημαντικό για όλους μας να έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε με τις επιδόσεις μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο». 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος αφού έπλεξε το εγκώμιο αθλητών και προπονητών, αναφέρθηκε και...

Περισσότερα: http://www.segas.gr/index.php/el/news/4037-oi-koryfaioi-ellines-athlites-kalesan-ton-kosmo-sto-koryfaio-egxorio-gegonos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου