23 Απριλίου 2018

Μια υπέροχη εβδομάδα στην Αθήνα!


Ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους στην Αθήνα, η δεύτερη νεάνιδα δισκοβόλος της Γερμανίας, Σαρλίν Τσόσκε, με τον προπονητή της Στέφεν Ρόϊμαν, στα πλαίσια επίσκεψης στη χώρα μας.

Η Κρίστυ Αναγνωστοπούλου πραγματοποίησε κοινές προπονήσεις με τη νεαρή Γερμανίδα πρωταθλήτρια κάτω από  εξαιρετικό κλίμα.  Η συνεργασία των δύο προπονητών (Ρόϊμαν – Δόνδωρου) απέφερε πολύτιμα συμπεράσματα πάνω σε θέματα προπονητικού ενδιαφέροντος.

«Ήταν μία πολύ όμορφη εβδομάδα στην Αθήνα. Ευχαριστούμε το ΣΕΓΑΣ για
τη φιλοξενία στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να έρθουμε ξανά κι αυτό διότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Το κλίμα είναι υπέροχο». Αυτά ελέχθησαν δια στόματος του προπονητή της  Σαρλίν Τσόσκε .
Υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής της Γερμανίδας πρωταθλήτριας με τον προπονητή της στην Ελλάδα,  για κοινή προετοιμασία,  προς τα μέσα του καλοκαιριού.

Για την πρωταθλήτριά μας, Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, η «αντίστροφη μέτρηση» ξεκινάει στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα, την ερχόμενη εβδομάδα και την αμέσως επόμενη εβδομάδα, στο «Φεστιβάλ Ρίψεων» της Τρίπολης, στις 5 Μαΐου, επίσημου αγώνα επίτευξης ορίου για πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Βερολίνου.

Φωτογραφικό υλικό










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου