19 Φεβρουαρίου 2024

Η ολοκλήρωση των προπονητικών συνεργασιών

 


Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνω πως πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι συνεργασίες που είχα, σε σχέση με την προπονητική καθοδήγηση τόσο του Αννίβα Οικονόμου (Σφαιροβολία - Εθνική Ομάδα - ΑΕΜ Αμεινίας ο Παληνεύς), όσο και της Παρασκευής Θρασυβούλου (Δισκοβολία - Σφαιροβολία - Εθνική Ομάδα, ΓΣΟ Κύπρος).

Με τη Σκεύη και τον Αννίβα είχαμε

μία πολύ όμορφη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και μία πορεία σταθερά ανοδική! Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση μεταξύ μας! Δυστυχώς, λόγω νέων συνθηκών ζωής εκ μέρους μου, δεν θα μπορέσουμε από εδώ και στο εξής να λειτουργήσουμε μαζί. 
Τα χρόνια μας ήταν υπέροχα! Ζήσαμε δυσσάρεστες αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές! Εύχομαι και για τους δύο ότι καλύτερο για τη ζωή τους και την αθλητική τους πορεία! 

Στο σημείο αυτό θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω θερμά τον ΣΕΓΑΣ, την Κυπριακή Ομοσπονδία Στίβου ΚΟΕΑΣ για την αγαστή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, τους κριτές όλων των αγώνων που συμμετείχαν η Σκεύη και ο Αννίβας, τους χορηγούς της Σκεύης, SafeBulkers, Ίδρυμα Stelios και το αθλητικό της σωματείο, το Συμβούλιο της Κοινότητας Αγρού Λεμεσού και τον Κοινοτάρχη, κύριο Αντώνιο Τσολάκη, τους ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, μασέρ και personal coach, το αθλητικό σωματείο του Αννίβα και την οικογένειά του, τους φίλους και φίλες συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια οι οποίοι πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθειά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου